tiistai 4. syyskuuta 2018

Elokuun luetut ja tervetuloa syksy!

Elokuu meni nopeasti, kuten hoen oikeastaan joka kuun kohdalla. Tänä vuonna syksyn saapumiseen ei liity sellaista haikeutta kuin esimerkiksi viime vuonna, sillä kesä oli kunnon kesä helteineen kaikkineen eikä vain pitkä ssadekausi ennen varsinaista syksyä. Pidän kaikista vuodenajoista, mutta uuden vuodenajan saapumisessa on aina jotain erityistä.


Elokuu oli ihana ja nauruntäyteinen. Erityisenä mieleen jää yläasteaikaisen luokkani luokkakokous, jota olin järjestämässä. Oli niin kiva taas nähdä meidän luokkaa ja aika samanlaisia me ollaan vielä 10 vuoden jälkeenkin. Sain tuosta tapaamisesta valtavasti virtaa, joten kiitos teille 9D!

Elokuussa innostuin myös pitkästä aikaa neulomaan, mikä tietysti vei aikaa lukemiselta. Yhdistin neulomiseen kyllä monesti äänikirjat, mutta elokuvat veivät kyllä mukanaan aika tehokkaasti myös. Viikko sitten kävin myös oikein elokuvissa katsomassa uuden Mielensäpahoittajan. Mielestäni Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja oli oikein onnistunut elokuva. Se ei ollut niinkään humoristinen vaan enemmänkin koskettava. Heikki Kinnunen onnistui roolissaan todella hyvin. Suosittelen!

Elokuussa luin tai kuuntelin 7 kirjaa. Valtaosa niistä vei mennessään helposti, joku taas oli hieman pettymyskin. Elokuun lukemistossa mieluisinta oli kuitenkin se, että pystyin pakottomasti lukemaan juuri sitä mitä milloinkin tahdoin: ei varausjonoahdistusta eikä mitään muutakaan aikataulutettua lukemista. Tuntuu, että se on usein melko harvinaista herkkua.

Elokuussa luin
Valkama: Itämeren Auri

Syyskuu on lähtenyt liikkeelle lukuintoisasti, mutta saa nähdä mitä työn ja opiskelun yhdistäminen taas tekee muulle lukemiselle. Onneksi nyt voin hieman hidastaa tahtia, joten lukuharrastukselle tullee jäämään paremmin aikaa kuin edellisenä lukuvuotena. Lukupiirikin alkaa taas pian, ja vaikka se hieman aikatauluttaa lukemistani, en ole siitä pahoillani lainkaan. On kiva päästä taas myös ihan kasvokkain keskustelemaan kirjoista. Antoisaa kirjasyksyä kaikille! :)

2 kommenttia:

Kommenttien sanavahvistus on käytössä roskapostin välttämiseksi.