sunnuntai 10. marraskuuta 2019

Lokakuun luetut lopultakin

En käsitä miten aika vaan menee ja tuntuu ettei mitään ehdi. Töissäkin olen jo muutaman viikon toistellut jatkuvasti, että "kyllä aika menee nopeasti" ja "tuokin (tapahtuma X) on jo viikon päästä". Vaikka tuntuu ettei mitään ehdi, olen silti ehtinyt lukemaan useammankin kirjan, katsonut lukuisia jaksoja Gilmoren tyttöjä ja siivonnut kaappeja perusteellisesti. Vuoden pimeimpään aikaan sohva on kutsunut ylivoimaisesti enemmän kuin läppärin esiin ottaminen ja blogipostauksen naputtelu. Nyt alkaa taas olla innostunut olo, joten eiköhän blogi ala päivittyä taas ajantasaisemmin.

Lokakuussa ehdin lukemaan 8 kirjaa. Nyt kuun vaihduttua lukeminen ei ole niin innostanut, koska pakko ja kiire viimeisen lukupiirikirjan suhteen vei aika tehokkaasti lukuinnon, mutta eiköhän edelleen kesken oleva Ikitie tule pian luettua. Lokakuun kirjoista löytyy sarjakuvaa, historiaa ja äänikirjaa. Lokakuun kirjoissa on mukana myös Anna-Kaisa Linna-ahon Paperijoutsen, joka on minulle yksi tämän vuoden parhaista lukuelämyksistä tähän mennessä.
 
Lokakuu:
Riitta Jalonen: Todistaja Brigitin talossa 
Liv Strömqvist: Einsteinin vaimo 
Anna-Kaisa Linna-Aho: Paperijoutsen 
Artemis Kelosaari: Aaveiden Turku 
Inka Nousiainen: Mustarastas
Kristiina Vuori: Neidonpaula 
Antti Tuuri: Lakeuden kutsu 
 
Marraskuussa aion siis lukea Ikitien loppuun ja loput kirjat valitsen fiiliksen mukaan. Joulukuussa käsittelemme lukupiirissä Ljudmila Ulitskajan Naisten valheita, joten sekin lienee lukulistalla marraskuuksi. Pian olisi tarkoitus saada graduprojektikin edistymään siinä määrin, että alkaisin kirjoittaa varsinaista gradutekstiä, joten voi olla, että lukeminen vähenee sen myötä jonkin verran. Katsotaan millaiseksi 2/3 jäljellä olevasta marraskuusta muodostuu! 

2 kommenttia:

  1. Hyviä kirjoja olet lukenut. Tuttuja nimiä ovat monet noista, mutta yhtään en ole lukenut. Paperijoutsen odottaa hyllyssä, Kristiina Vuori kiinnostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jo pidemmän aikaa olen onnistunut poimimaan luettavakseni kirjoja, jotka ovat olleet minulle hyviä valintoja. Mukavaa, jos niistä saa vinkkejä. :)

      Poista

Kommenttien sanavahvistus on käytössä roskapostin välttämiseksi.