sunnuntai 2. elokuuta 2015

Heinäkuun luetut

Heinäkuussa ehdin tekemään vaikka mitä ja kaikki mahdolliset aurinkoiset vapaahetket pyrin viettämään ulkona. Yksi hauskimmista tai eniten odottamistani hetkistä oli se, kun pääsin näkemään Ähtärin eläinpuiston uuden vetonaulan eli pikkupandan! Tosi moni kiinnostava eläin, kuten ilves, lumileopardi tai kettu, ei näyttäytynyt ollenkaan ja totesinkin kaverilleni, että minä en sitten lähde mihinkään jollen näe pikkupandaa. Ja siellä se pieni sitten mammiskeli puussa omassa pikku pedissään. Kyllä kannatti siis käydä! :-)

Kesäkuun luettuja listatessani haaveilin, että saisin heinäkuussa luetuksi 10 kirjaa. Seitsemän kirjaa kuitenkin jäi saldoksi, mutta ei se mitään: en minä kirjoja luekaan pitkien listojen takia vaan ihan omaksi ilokseni. Ja heinäkuun luetut kirjat kyllä veivät mennessään, joten hyvinhän tässä kävi! :D

Luin:
Olga Temonen: Olgan pullakirja
Sirpa Kähkönen: Neidonkenkä 
Mervi Heikkilä ja Jussi Matilainen: Kummajaisten kylän kuuma kesä
Stephen King: Tervetuloa Joylandiin
Veera Vaahtera: Sattumalta sinun
Paula Havaste: Maan vihat 
Sinikka ja Tiina Nopola: Heinähattu ja Vilttitossu runoilijoina

Heinäkuussa osallistuin myös kirjabloggaajien tempaukseen kirjastojen puolesta. Mietteitäni ja kirjastomuistojani pääset lukemaan täältä.

Nyt elokuussa minulla on kosolti aikaa tehdä vaikka mitä, sillä työsopimukseni loppui hienäkuun loppuun ja olen siis näin ollen työttömänä. Tosin sanon kaikille toiveikkaana, että elokuun lomailen, mutta todellisuudessahan en tiedä vielä mitä syksy tuo tullessaan. Työnhaku on menossa ja ainakin keväällä vähän väläyteltiin, että voisin päästä syksyksi samoihin osa-aikaisiin hommiin, joita tein viime syyskuusta toukokuun loppuun. Aika näyttää, enkä halua nyt elokuussa liikaa murehtia sitä millaiseksi syksyni tulee muodostumaan. :-)

Hyvää lukukuuta kaikille! Ja muistakaa, että vielä on kesää jäljellä. :)

4 kommenttia:

 1. Oi, näit pikkupandan! Ja luit Maan vihat, sen haluan lukea, sillä pidin kovasti Tuulen vihoista.

  Sinulle on haaste blogissani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkupanda on oikea sydämensulattaja! <3 :-)

   Kiitos haasteesta, vastailen siihen pikapuoliin. :)

   Poista
 2. Mekin nähtiin pikkupanda, joka oli uskomattoman suloinen...! Minä luin heinäkuussa varmaan yli kymmenen kirjaa, joten siitä voinee sanoa, että loma oli onnistunut...? Tsemiä syksyyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkupanda on kyllä huijausnimi, sillä aika mötikkä tuo mielestäni oli, vaikka ei olekaan vielä täysikasvuinen. :-D

   Loma oli varmasti hyvin onnistunut, kun ehdit noin monta kirjaa lukemaan! Toivottavasti laatu oli yhtä hyvä kuin määrä. :)

   Kiitos tsempeistä, niitä nimittäin todella tarvitaan, kun varmistui, että ainakaan paluuta entisiin hommiin ei ole tiedossa tänä syksynä. Vaikka tietysti kokoaikatyö olisikin paljon kivempi vaihtoehto muutenki, joten toivo elää muiden paikkojen suhteen vielä. :D

   Poista

Kommenttien sanavahvistus on käytössä roskapostin välttämiseksi.