torstai 28. kesäkuuta 2012

Puoli vuotta blogia!


Miten nopeasti aika on mennytkään, sillä Kirjakaapin avain täyttää tänään jo puoli vuotta! Bloggerin mielestä olen tosin ensimmäisen päivitykseni tehnyt 29.12. kahden aikaan yöllä, mutta se ei pidä paikkaansa. :D Lukijoitakin on tullut "virallisesti" jo 29, mikä on todella hienoa. En olisi aluksi uskonut, että niinkin moni rupeaa kirjoituksiani lukemaan. :)

Juhlapäivän lisäksi ilmoitan kaikille asiaa ihmetteleville, että kirjekaverini Elina ei enää jatka tässä blogissa. Mitään suurta draamaa ei tähän ei kuitenkaan liity (:D), sillä hän itse halusi lopettaa vietettyään jo muutenkin hiljaiseloa blogin kohdalla. Siispä blogi on tästä lähtien vain meikäläisen hallinnoima ja oma.

Lisäksi tämän suuren juhlapäivän kunniaksi ajattelin paljastaa itsestäni 11 satunnaista asiaa taannoisen monessakin blogissa liikkuneen haasteen (vai miksikä sitä sanoisi) kirjaimenjäljillä. :)

1. Lempijäätelöni on vanilia. Tiedän kyllä, että sitä ei kirjoiteta noin, mutta minäpä kirjoitan sen niin kuin sen sanon. Vanilia siksi, että sen kanssa sopii kaikki. Lapsena piti aina sanoa jotakin muuta, koska muiden mielestä se ei maistunut miltään. Kissanviikset!

2. Kerään Happy Cat -viinipulloja. Minulla on jo 16 eriväristä pulloa. Olen halukas ostamaan, jos jollakulla on turhana nurkissa sellaisia pulloja, joita minulta puuttuu. ;)

3. Sympaattisin satuhahmo on mielestäni Pekka Töpöhäntä. Hän muistuttaa nuorempaa kissaani, jonka hännästä niin ikään puuttuu pala (noin 10 cm) ja luonteeltaankin molemmat ovat yhtä suloisia.

4. Sukunimeni on kunta Suomessa. En kerro mikä. ;)

5. Lempivärini vaihtelee vuodenaikojen mukaan. Syksyllä iskee punaisen sävyt, kesällä kaikki kirkkaat värit ja niin edelleen. Tällä hetkellä pidän erityisesti vaaleansinisestä.

6. Tykkään kierrellä kirpputoreilla. Etsin niistä yleensä jotakin sisustusjuttuja ja kirjoja, mutta olen kyllä valitettavan laiska penkomaan ylitsepursuavien pöytien alatasoja.

7. En ole kasvissyöjä, mutta siitä huolimatta syön mahdollisimman vähän lihatuotteita. Ne eivät vain enää maistu.

8. Olen verenluovuttaja ja käyn säännöllisesti luovuttamassa verta, en kuitenkaan useammin kuin kolmesti vuodessa. Siitä tulee hyvä mieli! Suosittelen kaikille, joiden terveydentila sallii luovuttamisen.

9. Suosikkikirjailijoihini lukeutuvat mm. Anna-Leena Härkönen, Laila Hirvisaari, Väinö Linna, F.E. Sillanpää, Sofi Oksanen ja Agatha Christie. Tästä voi päätellä, että pidän erityisesti kotimaisesta kirjallisuudesta, mutta myös ulkomaisesta.

10. Olen käynyt "vain" kerran ulkomailla, Tukholmassa. Kyllä, se lasketaan ulkomailla käymiseksi, koska olin siellä muutaman päivän eikä Tukholma ole Suomen rajojen sisäpuolella. 

11. Pidän puutarhanhoidosta. Ei minulla tosin paljon mitään tuossa pihalla ole, parit amppelit ja ruukut sekä kaksi kukkapenkkiä, mutta riittävästi minulle. Vielä reilu vuosi sitten inhosin puutarhanhoitoa. Niin vain mieli muuttuu, kun huomaa miten kiva on katsella omaa kädenjälkeään ja seurata kukoistusta.


Hauskaa kesänjatkoa kaikille!

13 kommenttia:

 1. Hihiii, melkein kaiken jo tiesinki! :) Onnea puolvuotisuudesta ja täysistä hallintaoikeuksista! ;)

  VastaaPoista
 2. Onnea puolivuotiaalle! :) Hieno juttu että käyt verenluovutuksessa, itsekin kävisin jos täyttäisin kriteerit. Kerran olen saanut luovutettua verta ja jäänyt henkiin sen ansiosta. Olenkin ikuisesti kiitollinen kaikille verenluovuttajille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Hienoa kuulla, että meistä verenluovuttajista on ollut apua. Vaikka tietää, että tottakai se on niin, niin silti on konkreettisempaa kuulla se joltakin tällä tavalla kuin lukea jostakin lehdestä. :)

   Poista
 3. Onneksi olkoon! Puolivuotiaasta on hyvä kehittyä vuosikkaaksi ja aina vain pidemmälle!

  Pekka Töpöhäntä on kyllä symppis! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä blogi jatkuu vielä kaaauan. Nyt ainakin tuntuu siltä. :) Seuraavaksi onkin vuorossa Pekka Töpöhäntää. ;)

   Poista
 4. Onnea puolivuotispäivästä ja pitkää ikää blogille! :)

  VastaaPoista
 5. Onnea puolesta vuodesta! Meillä on muuten aika sama kirjamaku, ainoastaan Christiestä en tykkää, tai näin olen päätellyt sen yhden kirjan perusteella, joka jäi kylläkin kesken:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, olen huomannut ihan saman blogisi perusteella. :) Mielestäni Christie on dekkareiden ehdoton kuningatar ja suosittelen yrittämään uudelleen. Erityisesti Eikä yksikään pelastunut ja Kuolema Niilillä -teokset ovat mielestäni hyviä. :)

   Huomasin muuten viimeisimmästä päivityksestä, että haluaisit uppoutua Hovimäen maailmaan jos saisit valita. Niin minäkin! :D

   Poista

Kommenttien sanavahvistus on käytössä roskapostin välttämiseksi.