maanantai 27. elokuuta 2012

Tunnustus!

 
Olen niin otettu tästä ensimmäisestä tunnustuksesta, jonka blogini sai. Wihii, kiitos tästä kuuluu Sannalle Luettua -blogiin! Kiitos paljon! :)

Tunnustuksen säännöt ovat seuraavat:
1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka tunnustuksen myönsi.
2. Anna tunnustus viidelle (5) suosikkiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
3. Kopioi post it  -lappu ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain post it -lapulla ja toivo, että omat lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.

Minulla on oikeasti pahoja vaikeuksia päättää, että kenelle tämän tunnustuksen haluan antaa, koska kaikki seuraamani blogit ovat omalla tavallaan todella hyviä. Aika moni blogi tämän on jo saanutkin, joten ehkä tulee joku saa sen uudelleen. Annan tunnustuksen seuraaville blogeille:

+ Marialle Sinisen linnan kirjastoon. Blogin yleisfiilis on niin hyvä, että siitä pitää antaa pointseja. Lisäksi hänen kehittämänsä Kirjallisuuden äidit -haasteensa on todella kiva ajatus!

+ Morrelle Morren maailmaan. Pidän siitä, että blogissa käsitellään teoksia monipuolisesti ja nostetaan esille asioita eri kanteilta. Lisäksi myös hänen ideoimansa haaste Kuusi kovaa kotimaista on mainio!

+ Kirjoihin kadonneelle Aletheialle. Olen monesti lukenut hänen blogistaan kirjoista, jotka kiinnostavat minua tai ovat alkaneet kiinnostaa.

+ Elma Ilonalle Tarinauttisen hämärän hetkiin. Tämä blogi onkin kohtalaisen uusi tuttavuus minulle, mutta tykästyin kovasti hänen tapaansa kertoa kirjoista kolmessa osassa. Käykää itse tsekkaamassa mitä tarkoitan!

+ Katrille La petite lectrice -blogiin. Sinne tämä tunnustus on tainnut jo mennäkin, mutta täältä saat vielä yhden. Katrin blogi oli ensimmäinen kirjablogi, jota aloin lukea - ja pitkälti sen vuoksi innostuin itsekin aloittamaan bloggaamisen.

Olkaattepa hyvät! :)

4 kommenttia:

 1. Wau, onnea!! Sulle tää tunnustus kuuluuki. ;) Ja hyvä et annoit tunnustuksen Katrille, La petite lectrice on kyllä upee. Enkö mä alun perin suositellu sitä sulle? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoos! Ootko sä vähä puolueellinen tän blogin suhteen? ;D

   Ja kyllä, sä Katrin blogin mulle esittelit silloin. :)

   Poista
 2. Voi kiitos! Kun aikoinaan aloitin bloggaamisen, päädyin tuohon kolmijakoisuuteen koska halusin erottaa omat mielipiteeni selvästi erilleen kirjaesittelystä. Ja tähtien sijasta päädyin antamaan sanallisen kitetytyksen. Mukava kuulla että se ei maistu kikkailulta vaan antaa lukijalleen jotain :)

  VastaaPoista

Kommenttien sanavahvistus on käytössä roskapostin välttämiseksi.