sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Ulkoasun muutoksia!

Nyt se on sitten tehty, blogin ulkoasun päivitys siis. Mä oon vähän tällainen, että suhtaudun nihkeästi muutoksiin, mutta täytyy sanoa, että tykkään tästä uudesta ulkoasusta. Kestää kyllä vähän aikaa ennen kuin totun tähän, on se sen verran iso muutos edelliseen. :D Alunperin olin ajatellut tehdä muutoksen vasta kun blogini yksivuotissynttärit kolkuttelevat ovella (vuoden lopussa), mutta syysloman kunniaksi ajattelin repäistä jo nyt! Mielestäni ainakin nyt tuo molemmilla puolilla olevan sivupalkin vaihtaminen yhdelle puolelle toimii aika kivasti. :)

Entä mitäpä te pidätte tästä? :)

Ja hauskaa syyslomaa kaikille niille, joilla sellainen on! Toivottavasti itse ehtisin nyt lomalla lukea enemmän kuin viime aikoina. Tällä hetkellä on kesken Riikka Pulkkisen uutukainen Vieras. Siitä saatte arvion, kun saan sen ensin luetuksi loppuun.

5 kommenttia:

 1. Samaa mieltä minäkin! Blogi on ehkä nyt yhtenäisempi väritykseltään kuin aikaisemmin!

  VastaaPoista
 2. Vau, hieno! Paljon enemmän sun näkönen, ja ihana toi lintuteema :)

  VastaaPoista
 3. Hieno on! Ja tosiaan heti selkeytyi blogi kun sivupalkkeja on vain yksi. Helpompi keskittyä lukemaankin tätä tekstiä kun silmät ei harhaile sivupalkkeihin :D

  VastaaPoista
 4. Minun silmääni tämä ei ole yhtään sen yhtenäisempi väritykseltään kuin aikaisemminkaan, mutta voi olla, että olin jo turtunut edelliseen. :D Tai sitten muillekin välittyy todella se ajatus siitä, että tämä on paljon enemmän mun näköinen nyt, kuten Elina sanoi. :) Itse aikaisemmin en oikein innostunut ajatuksesta, että on vain yksi sivupalkki, koska en saanut mitenkään järkevästi ryhmiteltyä gadgetteja siihen, mutta tää on kyllä selkeämpi ja kivempi nyt kun paneuduin järjestelyyn kunnolla. :) Kiva että tykkäätte! :-)

  VastaaPoista

Kommenttien sanavahvistus on käytössä roskapostin välttämiseksi.