tiistai 30. syyskuuta 2014

Syyskuun luetut

Ajattelin tällä kertaa säästää teidät joka kuukausi toistuvalta jorinaltani nopesti hurahtaneesta menneestä kuukaudesta. Syyskuu oli minulle työntäyteinen, ja on vaikea uskoa, että todellakin olen ehtinyt myös lukemaan kirjoja. Mutta niin vain tein ja tässä teille sen pidemmittä puheitta lista kuukauden luetuistani:

Christina Butcher: Kauneimmat kampaukset
Päivi Artikainen ym.: Rakkaani, romaanihenkilö
Anna-Leena Härkönen: Kaikki oikein 
Päivi Alasalmi: Lopettajat 
Päivi Romppainen: Surutyttö 

Listani tuntuu aika mukavan monipuoliselta ja viihdyin lukemeini kirjojen parissa pääsääntöisesti oikein hyvin. Etenkin Kaikki oikein oli oikea täysosuma minulle tässä kuussa. Ensi kuussa aion jatkaa emännöimäni Nostalgiset nuortenkirjat -haasteen parissa ja ottaa osaa myös Le masque rouge -blogin Lokakuun lukuhaasteeseen. Tällä hetkellä luen kuitenkin haasteiden ulkopuolelta Kate Mortonin Hylätty puutarha -teosta, josta olen tähän mennessä pitänyt todella paljon. Sen lisäksi, että haluan ehtiä lukemaan kaikenlaista, minun täytyy myös tosissani jatkaa opinnäytteeni näpyttelyä. Katsotaan, että miten onnistun yhdistämään työn, opparin ja lukemisen hyvässä tasapainossa... :-D

Nyt toivotan teille oikein hyvää ja antoisaa alkavaa lukukuuta! :-)

2 kommenttia:

 1. Morton on luettavana minullakin, hyvältä vaikuttaa. :)
  Mukavaa loka- ja lukukuuta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taas mennään kirjojen kanssa niin käsi kädessä, että ei voi kuin nauraa vaan. :D Katsotaan millaisiksi mielipiteemme muodostuvat. :) Ainakin nyt vaikuttaa siltä, että Hylätty puutarha on mitä erinomaisin kirja aloittaa lukukuu inspiroivasti. :-)

   Poista

Kommenttien sanavahvistus on käytössä roskapostin välttämiseksi.