tiistai 1. heinäkuuta 2014

Kesäkuun luetut

Kesäkuu vierähti ohitse kuin huomaamatta. Minne se katosi? Tuntuu, että en ehtinyt edes lukemaan paljon mitään, vaikka kyllä listalle kertyi kuitenkin ihan mukavasti luettuja teoksia. Alkukuu meni töiden parissa totaalisen nääntyneenä eikä lukeminen oikein maistunut, vaikka lomalle jäinkin. Nyt tuntuu kuitenkin taas siltä, että lukeminen on kivaa ja useita mielenkiintoisia kirjoja on taas lainassakin. Kesäkuun lopussa otinkin oikein kunnon kirin, kun kirjat vetivät taas puoleensa.

Kesäkuussa tein siis paljon kaikkea muuta kuin luin. Lukemiselta vei töiden lisäksi energiaa myös uusi perheenjäsen, sillä perhe kasvoi kissanpennulla kuun alkupuolella. Tämä neiti onkin sitten sellainen täystuho, että ei kaksi vanhempaa ole edes yhteensä olleet tällaisia riiviöitä. Vaan on se rakas, en pois antaisi. :) Lisäksi kesäkuussa tapasin jälleen kavereitani hyvin tiiviiseen tahtiin. Kesäkuun paras elämys oli eittämättä Ilmajoen musiikkijuhlat ja Club for fiven konsertti, jonne voitin liput. Olin liput voitettuani kuunnellut muutamia kappaleita netistä, mutta en olisi arvannut, että kyseiseltä porukalta löytyy niin laaja repertuaari ja mainiota lavakarismaa. Suosittelen lämpimästi kaikille, menkää ihmeessä katsomaan ja ennen kaikkea kuuntelemaan, jos tilaisuus tarjoutuu.

Aloitin muuten eilen työt kirjastossa, olen siellä tämän kuun ajan sijaisena. Tuntuu ihanalta palata taas omiin ympyröihin ja lukeminenkin inspiroi huomattavasti, kun koko ajan löytyy uusia mielenkiintoisia teoksia. Lasten kuvakirjoihin olen ainakin jo alkanut perehtymään, sillä pidän työkaverini kanssa torstaina satutunnin. Ja tänään jopa intouduin lainaamaan sellaisen kirjailijan teoksen, jolta en ole aiemmin lukenut mitään. Mutta en vielä hehkuta sitä sen kummemmin, jos vaikka jääkin lukematta. :D

Mutta nyt sen enemmittä höpinöittä kuukauden luettujen pariin:

Anni Nykänen: Mummo 3 
Pekka Hiltunen: Iso 
Enni Mustonen: Lapsenpiika 
Virpi Hämeen-Anttila: Yön sydän on jäätä 
Eira Pättikangas: Kuinka monta iltaa 
Leena Laulajainen: 3 Alvar-kuvakirjaa

Luettua tuli siis 9 kirjaa, joista kolme tosin oli kuvakirjoja. Yksi kirja jäi keskenkin, mikä on minulle poikkeuksellista. Kyseessä oli Jennifer Worthin Hakekaa kätilö 2, joka ei vain lähtenyt viemään mukanaan. Sinänsä merkillistä, sillä ensimmäisestä osasta pidin ja tv-sarjaakin seurasin innolla. Tässä kuitenkin kerronta jotenkin tökki ja sitten en jaksanut enää edes yrittää. Ei siis natsannut minulle.

Mutta nyt toivotan kuitenkin kaikille oikein hauskaa heinäkuuta ja hyviä lukuhetkiä! :)

2 kommenttia:

 1. Sinä se ehdit lukea aina ihanan paljon!

  Ja ihan mieletöntä vauhtia mennyt kesäkuu. Muistan vielä kun odotin sitä mokomaa ja nyt se on jo mennyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti heinäkuu ei mene yhtä nopeasti kuin kesäkuu! Jos vaikka ehtisi lukea vieläkin enemmän. :-D

   Poista

Kommenttien sanavahvistus on käytössä roskapostin välttämiseksi.