sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Blogger Recognition Award

 

Sain Taikakirjaimet-blogin Raijalta Blogger Recognition Award -palkintohaasteen kesäkuun puolivälissä, kiitos oikein paljon! :)

Haastesäännöt ovat seuraavanlaiset:

 1. Kirjoita postaus palkinnosta logoineen
2. Kerro lyhyesti kuinka aloitit bloggaamisen
3. Anna ohjeita aloitteleville bloggaajille
4. Mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi
5. Nimeä 10 bloggaajaa palkinnonsaajiksi

Ja vastaukset seuraavat tässä:

2. Kuinka aloitin: Syksyn 2011 aikana minulle ja kirjekaverilleni Elinalle heräsi ajatus perustaa yhteinen kirjablogi, sillä me molemmat luimme paljon. Olin jo jonkin aikaa seurannut Elinan suositukesta Katrin La petite lectrice -blogia, joka kulkee nykyään nimellä Pieni kirjasto. Olenkin jo blogissani aiemmin todennut, että Katrin blogi oli suurimpia innoittajiamme blogin perustamiseen. Parin kuukauden kuluttua Elina totesi, että hänellä ei oikein riitä aikaa blogin pitämiseen tai lukemiseen, joten jäin ylläpitämään Kirjakaapin avainta yksin.

3.  Ohjeita aloittelijoille: Tee blogistasi paitsi itseäsi miellyttävän näköinen myös sellainen, jota on helppo ja selkeä lukea. Omat silmäparkani eivät kestä tummaa taustaa ja vaaleaa tekstiä ja järjestyksentajuani häiritsee, jos blogi on kovin epäselvän näköinen. Kirjoita niin kuin sinusta itsestä tuntuu hyvältä, mutta pidä huoli siitä, että tekstisi on johdonmukainen ja selkeä, niin lukija jaksaa keskittyä pitkäänkin tekstiin. Näillä pärjää jo pitkälle ja ajan kuluessa oma tapa kirjoittaa kyllä löytyy. Kokemus opettaa.

5. En nyt nimeä uusia palkinnonsaajia, sillä tämä on jo ehtinyt kiertää blogeja läpi melko perusteellisesti.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien sanavahvistus on käytössä roskapostin välttämiseksi.