perjantai 14. joulukuuta 2012

Arvonta!

No niin, nyt on aika laittaa pystyyn tulevien 1-vuotissynttäreiden kunniaksi arvonta! Oikea päivähän on kahden viikon kuluttua ja tuolloin suoritan arvonnan: osallistumisaikaa on siis 28.12. kello 15.00 asti. Juhlitaan silloin siis. :) Tulen arpomaan kaksi palkintoa, pääpalkinnon ja lohdutuspalkinnon. Se jonka nimi nousee kulhosta ensimmäisenä voittaa pääpalkinnon ja niin edelleen. Aion valtuuttaa äitini onnettareksi, joten voitte olla varmoja puolueettomuudesta. :) Palkinnot ovat seuraavat:

Pääpalkintona Rufolf Koivun seinäkalenteri ensi vuodelle sekä pöllöaiheinen kirjanmerkki klemmarilla.
Lohdutuspalkintona pöllöaiheinen kirjanmerkki klemmarilla.
Haluan kiittää kaikkia niitä ihmisiä, jotka ovat olleet kommenteillaan kannustamassa minua jatkamaan bloggausta vielä pitkään. Onhan se aina kivaa, kun edes joitakin kiinnostaa höpinäni. :) Vaikka olenkin saanut kommentteja myös rekisteröitymättömiltä lukijoilta, niin  haluan silti palkita "uskollisia" (mikä sana tähän nyt sitten parhaiten kävisi?) lukijoita, joten arvat "jaetaan" seuraavasti:

Saat yhden arvan olemalla rekisteröitynyt lukijani (eli nimesi löytyy tuolta sivupalkista) ja ilmoittamalla halukkuudestasi osallistua arvontaan tämän postauksen kommenttiosioon. * Arvontaa saa toki linkittää omiin blogeihin, mutta lisäarpoja en siitä tällä kertaa anna.

Onnea kaikille arvontaan!

* EDIT 16.12.: voit rekisteröityä myös nyt ja osallistua arvontaan. :)

33 kommenttia:

 1. Ihana kirjanmerkki! :)
  Onnea lähestyvistä blogisynttäreistä ja pitkää ikää!

  VastaaPoista
 2. Onpa ihanat palkinnot! Olen mukana arvonnassa ja onnittelen sympaattista blogia "taaperoiän" saavuttamisesta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska ajatus että blogini on nyt taaperoikäinen. :D

   Poista
 3. Oi miten hienot palkinnot! Olen arvonnassa mukana ja toivotan hyvää onnea!

  VastaaPoista
 4. Onnea yksivuotiaalle, en ole mukana arvonnassa, luultavasti muutto edessä :)

  VastaaPoista
 5. Hei onnea kohta 1 vuotiaalle blogille! Palkinnot ovat sen verran ihanat, että pakko olla mukana :)

  VastaaPoista
 6. Onnea söötille blogille! Käyn nykyisin kommentoimassa blogeja säälittävän harvoin, mutta on kivaa, kun sinulla on esimerkiksi noita lastenkirjapostauksia usein. :)

  Olen mukana kivojen palkintojen arvonnassa. Ja nyt tarkistaessani huomasin, etten kai ollut vielä rekisteröitynyt lukijasi (seuraan blogeja nykyisin Twitterin kautta ja siksi unohdun usein liittyä raatiin), mutta rekkaudun nyt, jos tällainen hyväksytään. :)

  Hyvää viikonloppua ja joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyväksytään toki, en huomannut laittaa postaukseen, että nyt vielä ehtii hyvin liittyä lukijaksi ja osallistua arvontaan. Piti muokata se sinne oikein, että muutkin uskaltaa. :)

   Poista
 7. Onnea kohta 1-vuotiaalle!

  Blogisi näkyy omassa blogger-lukulistassa, mutta jostain syystä en ollut vielä sivupalkissa joten lisäsin itseni sinnekin. :)

  Niin ihanat palkinnot että pakko osallistua myös arvontaan!

  VastaaPoista
 8. Siis kiitos että kävit kommentoimassa, etten ole lukijasi tuolla sivupalkissa! En nimittäin itse voinut edes ajatella, etten olisi, sillä minä kyllä luen blogiasi. Luen vain blogeja bloglovinin kautta ja toisinaan lisään blogin sinne (kuten omasi) ja sitten unohdan lisätä sen bloggeriin, koska bloggerin kautta en lue blogeja. Tämä on nyt varmaan neljäs kerta kun näin käy!

  Mutta jos sopii, niin osallistuisin siis edelleen mielelläni tähän arvontaan! Ja nyt on tuo virhekin korjattuna sitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki sopii. :) Itsekin luen blogeja yleensä silmäilemällä lähinnä tuota blogilistaa sivupalkissani enkä kirjautuneena, joten sama homma on käynyt itsellenikin joskus. :D

   Poista
 9. Ihanat palkinnot! Osallistun toki ja onnea 1-vuotiaalle :)

  VastaaPoista
 10. En itse pidä varsinaista kirjablogia mutta tähän ikään mennessä on tullut useampi kirja kahlattua ja runous vallankin kiinnostaa. Kirjablogeja luen säännöllisesti ja poimin sieltä mielenkiintoisia teoksia. Siispä päätät itse olenko arvontaan kelvollinen :). Rattoisaa joulua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki olet kelvollinen osallistuja, kun nimi tuolta sivupalkista löytyy: tervetuloa lukijaksi! :) Sinun blogisi vaikuttaa kerrassaan ihanalta, jään seuraamaan. ;)

   Poista
 11. Paljon onnea 1-vuotiaalle ja tottakai OSALLISTUN ARVONTAAN!! :)

  VastaaPoista
 12. Olen kyllä lukijasi ennestäänkin mutta nyt vasta arvonnan siivittämänä tuli kirjauduttua virallisestikin...
  Onnea ensimmäisestä vuodesta. Rudolf Koivun kuvitukset soveltuvatkin täydellisesti juuri kalenterikäyttöön, niissä jos missä näkyy vuodenajat ja juhlat hienolla tavalla.
  flight(at)luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Minustakin Koivun kuvitukset sopivat kalentereihin hyvin ja siksi ostin myös itselleni tämän kalenterin. :D

   Poista
 13. Onnea jo nyt! Olen lukijasi ja ehdottomasti mukana arvonnassa. :)

  VastaaPoista
 14. Onnea ensimmäisestä vuodesta, toivottavasti tulee monen monta lisää. Niin ihania kuin Rudolf Koivun kuvitukset ovatkin niin vielä sitäkin enemmän haluan kisata tuosta pöllökirjanmerkistä. Hieno!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mun tekee itekki mieli tommosta kirjanmerkkiä omaksi, täytyy varmaan käydä ostamassa joku kerta. :D Ja kiitos! :)

   Poista
 15. Apua, onneksi ehdin vielä maijamyöhäsenä osallistua. :)

  VastaaPoista

Kommenttien sanavahvistus on käytössä roskapostin välttämiseksi.