keskiviikko 2. elokuuta 2017

Heinäkuun luetut ja muita kuulumisia

Heinäkuu meni vauhdilla ja aikani kului pitkälti muuttopuuhissa. Muuttamisessa on aina oma urakkansa, mutta kun muuttaa liki kuuden vuoden asumisen jälkeen huomattavasti pienempään asuntoon, on urakka melkoinen. Jouduin karsimaan tavaroitani jonkin verran, mutta kaiken olennaisen sain helposti mahtumaan uuteen kotiini. Onneksi sain avaimet jo hyvissä ajoin heinäkuulla, niin pääsin tuomaan ensimmäisiä tavaroita ja laittamaan niitä paikoilleen. Viihdyn täällä jo nyt todella hyvin ja kissatkin tuntuvat ottaneen uuden kämpän kodikseen hyvin, joten meillä on nyt ihan mahtavat oltavat.

Pakkaamisen, purkamisen ja siivoamisen ohella ehdin lukemaan yllättävän paljon, vaikka loppukuusta tahti hidastui huomattavasti muuton lähtiessä todenteolla käyntiin. Pääsin blogini kanssa heinäkuussa ensimmäistä kertaa oikein lehden palstoillekin, kun paikallislehden toimittaja otti yhteyttä ja halusi tehdä jutun blogistani. Aikaisemmin olen pitänyt blogistani melko matalaa profiilia, vaikka en ole harrastustani toki mitenkään salannutkaan: en ole sitä vain tuonut kauheasti julki. Juttu oli oikein hyvä ja sinä päivänä blogin kävijämäärät kyllä pomppasivat reippaasti ylöspäin. Olen saanut monilta jutun tiimoilta hyvää palautetta blogistani ja se toki lämmittää mieltäni kovasti. :) Kesä on ollut muuton ja rakkaan kissani poismenon johdosta osittain rankkakin, mutta kyllä tällaisia valonpilkahduksiakin on paljon.

Heinäkuussa luin tai kuuntelin kahdeksan kirjaa:
Mervi Heikkilä: Uppalan kartanon aarre 
Anna-Leena Härkönen: Valomerkki 
Elena Ferrante: Loistava ystäväni 
Tina Finn: Sankarikoirat 
Leena Lehtolainen: Tuulen puolella 
Anni Swan: Ollin oppivuodet 

Tällä hetkellä minulla on kova lukuvimma, mutta en oikein osaa päättää mitä lukisin. Minulla on lainalla vaikka mitä ja oman hyllyn lukemattomat ja joskus luetutkin kirjat kutsuvat puoleensa. Nytkin on kesken kolme kirjaa ja äänikirja, joten saa nähdä milloin loppujen lopuksi saan jotain luettua loppuun asti. Palaan blogiin toivottavasti piakkoin, kun saan jotain luetuksi. Eläväistä elokuuta kaikille! :)

2 kommenttia:

Kommenttien sanavahvistus on käytössä roskapostin välttämiseksi.