keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Helmikuun kirjahankintoja ja vähän muutakin


Nyt sitten taas aina kuun loppuun lupaamani päivitys kirjahankinnoista. Tällä kertaa löysin vain kolme kirjaa, vaikka täytyy sanoa, että Suomalaisen kirjakaupan "kolme pokkaria kympillä"-kampanja houkutteli aika lailla. ;)

SPR:n kirppikseltä löysin eurolla Vikas Swarupin Slummien miljonäärin. Oli aikamoinen sattuma, että löysin sen heti lisättyäni sen lukulistalle. Kiinnostuin kirjasta katsottuani kyseisen elokuvan kuun alussa.

Niin ikään samaiselta kirppikseltä löysin Eira Pättikankaan Puhelinpylväiden varjossa valtatien. En ole ennemmin lukenut Pättikangasta, mutta ajattelin nyt kokeilla. Hintakaan ei päätä huimannut, vain 2,5 euroa ja teos on kuin uusi.

Kirjaston kirjamyynnistä bongasin Michael Cunninghamin Tunnit eurolla. Tämä teos on keikkunut lukulistalla iät ja ajat, jotenkin se vaan on aina jäänyt. Olin kyllä aika onnessani löydettyäni sen, sillä teos vaikuttaa hyvin mielenkiintoiselta.


Lopuksi vielä haluan toivotella kaikille oikein aurinkoista ja ihanaa kevättä! Olen ihan innoissani, kun linnut laulaa, aurinko paistaa ja vesipisaroita tippuu räystäiltä.

Meinasin eilisen Kalevalan päivän kunniaksi haastaa itseni lukemaan Kalevalan tämän vuoden loppuun mennessä. Pidän sitä kuitenkin liian suurena haasteena, sillä teos on jo kahdesti jäänyt kesken parin ensimmäisen runon jälkeen. Siksipä haastan itseni joko kuuntelemaan äänikirjan, lukemaan Lasten Kalevalan tai sitten ihan oikean Kalevalan tämän vuoden loppuun mennessä. Katsotaan kuinka käy. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien sanavahvistus on käytössä roskapostin välttämiseksi.