lauantai 22. syyskuuta 2012

Tsemppaava blogiystävä

 


Sain Katrilta tämän mieltä lämmittävän nimityksen tai tittelin, miksikä kukin sitä nyt sitten haluaa sanoa. Kiitos paljon, tämä oli ilahduttava ylläri. :)

Ajattelen, että tsemppaavia blogiystäviä ovat sellaiset ihmiset, jotka kommentoivat blogiini kohtalaisen usein. Se oikeasti kannustaa (tai tsemppaa) kirjoittamaan kun tietää, että edes jotakuta kiinnostaa mitä olen kirjoitellut. Siksi laitankin tämän eteenpäin itseoikeutetusti niille, jotka kommenteillaan ovat kannustaneet kirjoittamaan. Ihan ensimmäiseksi annan tämän Elinalle, sillä ilman häntä en olisi varmaan koskaan edes perustanut blogia. Elinalla ei enää ole omaa blogia, mutta eipä se taida tässä haitata. :) Tämä kuuluu myös Katrille, Unnille, Elma Ilonalle ja Aletheialle. Lisäksi vielä Sannalle, joka taannoin kannusti minua "I <3 your blog" -tunnustuksella. 

Onhan tietä muitakin ja jokainen kommentti on yhtä ilahduttava. Ajattelen tätä asiaa nyt kuitenkin pitemmällä tähtäimellä, joten ymmärtänette varmasti.

6 kommenttia:

 1. Oiii, ihanaa! :) Mut kyllä sä itekin ihan tsemppaat mua tsemppaamaan, ku joudut aina muistuttelee että muistan käydä tääl tarpeeks usein! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no pitää muistuttaa, että saat kaikki sua mahdollisesti kiinnostavat kirjat haaviis. :D

   Poista
 2. Voi kiitos! Olen otettu. Läheskään aina kun käyn blogeissa, en jouda kommentoimaan vaikka haluaisinkin. Aina välillä yritän edes jättää "käyntikortteja" vaikkei mitään hirveän järkevää sanottavaa olisikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni on vähän sama ongelma, että ei aina vain ehdi kommentoida. Vähän vähemmänkin "järkevät" kommentit ovat kuitenkin kivempi juttu kuin ei kommenttia ollenkaan. :)

   Poista
 3. Kiitos hurjasti! Kuin myös olen otettu. Varsinkin kun itsestäni tuntuu että en kerkeä tarpeeksi usein kommentoimaan, vaikka haluaisinkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, itse asiassa olet aikalailla kärkipäässä blogini kommentoijista. :D

   Poista

Kommenttien sanavahvistus on käytössä roskapostin välttämiseksi.