lauantai 28. joulukuuta 2013

Blogisynttärit ja arvonnan voittajat

Nyt se virallinen synttäripäivä sitten koitti eli Kirjakaapin avain täyttää tällä päivämäärällä jo 2 vuotta! Voisin äimistellä tässä ajan kulumista, mutta olen kyllä tehnyt niin jo moneen kertaan ennemminkin, joten tällä kertaa säästän teidät moiselta. ;)

Kirjabloggaaminen on ollut minulle alusta lähtien hyvin tärkeä harrastus, mutta jotenkin tuntuu, että sen merkitys on entisestään korostunut. Tämän syksyn aikana on blogissani ollut hiljaisempaa kuin koskaan koko blogitaipaleellani, mutta siitä huolimatta into bloggaamiseen palaa edelleen voimakkaana. Vaikka omia päivityksiä onkin tullut keskimääräistä harvemmin, olen kuitenkin käynyt lueskelemassa muiden kirjabloggaajien tekstejä ja jopa hieman kunnostautunut kommentoijanakin. Tähän yhteistöön on hyvä kuulua.

Lukijagadget näyttää tällä hetkellä huikeasti lukijoita olevan 95. Vautsi! Välillä rupeaa ihan oikeasti kiinnostamaan, että mistä lukijat ovat blogini huomanneet, joten kommenttiboksiin voi vapaasti kertoa tiestään blogini lukijaksi.. :) Saa nähdä paukkuuko ensi vuonna sataset, mikä olisi kyllä tietenkin hyvin mieltä hivelevää!

Sen pidemmittä puheitta siirryttäköön arvonnan voittajien julistukseen, sillä siihen osallistuneet varmaan mielenkiinnolla odottavat nimiä pöytään. :D Arvonta suoritettiin tänään siinä kello 16:n hujakoilla ja ensimmäiseksi onnetar onki kulhosta nimen

Villasukka kirjahyllyssä
onneksi olkoon, pääpalkinto on sinun!

Seuraavaksi kulhosta nousi nimi
Jelena Nieminen
lohdutuspalkinto lähtee siis sinulle!

Kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille ja onnittelut voittajille. Laittakaahan voittajat minulle sähköpostiin jonna.kirjakaapinavain@gmail.com yhteystietojanne tulemaan, niin saadaan paketit postiin pikapuoliin. :) 

6 kommenttia:

 1. Jipii :) Olipa iloinen uutinen muutenkin mahtavan viikonlopun päätteeksi! Laitan sähköpostia tulemaan...

  Onnea vielä blogisynttäreistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa mukava käydä kirjaostoksilla (lahjakortti kävi myös verkkokauppaan :) ) suklaalla samalla herkutellen, kiitos vielä! Valitsin Susan Hillin The Woman in Blackin sekä kokoelmistani puuttuvan Stephen Kingin Joylandin, molemmat siis englanninkielisiä. Kiitos vielä paketista :)

   Poista
  2. Mahtavaa, että lahjakortin sai käyttää noinkin! :) Mainiota myös, että löysit mieluisia kirjoja ja lahjakortista oli iloa. :)

   Poista

Kommenttien sanavahvistus on käytössä roskapostin välttämiseksi.