lauantai 30. marraskuuta 2013

Marraskuun luetut

Niin se vain on taas aika koota kuukauden luetut yhteen, vaikka tuntuukin siltä, että vastahan listasin lokakuun luetut. Marraskuu oli lukukuuna vieläkin hiljaisempi kuin lokakuu, sillä jotenkin on vain tuntunut olevan tuhannesti muuta tekemistä eikä lukemiseen ole oikein löytynyt aikaa. Välillä oikein harmittaa ja miltei ahdistaakin, kun uusia varauksia tulee koko ajan kirjastosta noudettaviksi ja vanhatkin on vielä lukematta. Oman hyllyn kirjojen lukemiselle omistettu viikko on niin ikään vieläkin pitämättä, mutta toivon, että joulukuussa minulla olisi paremmin aikaa rauhoittua ja lukealukealukea. Joulusiivot olen ainakin aloittanut jo hyvissä ajoin, sillä suurin osa on jo tehty ja lähempänä joulua täytyy tehdä vain perussiivous. :)

Marraskuussa ehdin lukea ja blogata vain 10 kirjaa, joista kaksi oli runoteosta, kaksi nuortenkirjaa (joista toinen ruotsiksi), 2 tietopuoleista kirjaa, 1 kuvakirja ja 3 romaania. Köyhältä näyttää, aijai. Tosin kuvakirjoja kyllä luin enemmänkin, sillä pidin viime keskiviikkona satutunnin. Oli muuten mukava huomata, että enää satutunnin pito ei jännittänyt lainkaan, vaan minulla oli jo sisäistä luottoa siihen, että kaikki menee ihan hyvin. Ja niinhän se meni! Marraskuussa kävin myös elämäni ensimmäisillä kirjamessuilla, jotka pidettiin Seinäjoella Ressittömän viikonlopun aikana. Kirjoitin messuista myös tänne blogiini.


Kirjalista näyttää tältä:
Mauri Kunnas: Hui kauhistus!
Raili Alahautala: Kaunis Emilia
Jukka Itkonen: Lumilyhdyn valossa
Anja Snellman: Pääoma
Khaled Hosseini: Tuhat loistavaa aurinkoa
Anna-Mari Kaskinen: Olemisen onnea
Kai Linnilä: Kotirintaman kasvot
Kirsti Kuronen: Piruettiystävyys

Joulukuu tulee olemaan taas blogini kannalta merkittävä kuukausi, sillä blogini täyttää 28. päivä jo 2 vuotta! Tulen juhlistamaan sitä täällä blogissani todennäköisesti arvonnan merkeissä, vaikkakaan suunnitelmat eivät ole vielä täysin selkiytyneet. Haluaisin myös hieman päivittää blogini ulkoasua, mutta katsotaan nyt mitä keksin. :) Pitäkää siis silmänne auki, heh. Nyt ei kun lukemisiin vain!

2 kommenttia:

 1. Sinähän olet ehtinyt lukea vaikka mitä! Huikeaa. Sinunkin blogisi alkaa kerätä jo ikää, se on kiva <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omasta mielestä tuo luettujen määrä tuntuu kyllä vähäiseltä, jos vertaa joihinkin huippulukukuukausiini. :D

   Blogille tuntuu tulevan ikää kuin salavihkaa, en voi uskoa, että olen pian kaksi vuotta kirjoitellut tänne. :)

   Poista

Kommenttien sanavahvistus on käytössä roskapostin välttämiseksi.