perjantai 1. toukokuuta 2015

Huhtikuun luetut

Nyt on huhtikuu takanapäin ja innokkaimmat lienevät jo julistaneen kesän alkaneeksi, vaikka huhtikuun säävaihtelut tekivät parhaansa latistaakseen kesätunnelmaan virittäytymisen. Tänään oli aivan pakko päästä jäätelökioskille syömään alkavan kesän ensimmäinen irtojäätelö, vaikka tuulessa penkillä istuskelu kävikin luihin ja ytimiin. Yleensä mietin jäätelökioskilla kauan, että mitäs makua nyt oikein ottaisin, ja lopuksi päädyn lähes 99% varmuudella mango-melonin kannalle. Niin tein tälläkin kertaa. :-D

Huhtikuussa koin itseni välillä hyvinkin virkeäksi verrattuna viime aikoihin yleensä, ja se näkyy kyllä myös kuukauden luettujen kirjojen määrässä. Maalaismaisemia-haasteeseen sain vain yhden nimen lisää, ja Pohjoismaa-haaste ei edistynyt senkään vertaa. Sen sijaan tammikuussa asettamani tavoite lukea kuusi lukematonta kirjaa omasta hyllystä tuntuu sujuvan hyvin, sillä olen pysynyt toistaiseksi "aikataulussa" eli lukenut yhden kirjan kahta kuukautta kohti. Kirjastopino on pysynyt kerrankin helpottavan matalana, enkä ole sortunut tekemään miljoonia varauksia, joten voi hyvinkin olla, että kuuden kirjan haasteeni edistyy samaan tahtiin myös jatkossa.

Huhtikuussa luin:
Leena Lehtolainan: Harmin paikka (äänikirja)
Hanna Tuuri: Ranta
Eppu ja Anna Nuotio: Venla T:n se ainoa oikea
Jyrki Vainonen: Swiftin ovella
Anu Jaantila: Kuka tuntee Maijan
Emma Kimiläinen: Naisen autoiluopas
Agatha Christie: Syyttävä sormi (äänikirja)

Semmoista huhtikuussa. Nyt vähän tuntuu siltä, että toukokuussa historia saattaa olla aika vahvasti edustettuna lukemissani kirjoissa, mutta suunnitelematta parempi. 

Lukemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien sanavahvistus on käytössä roskapostin välttämiseksi.