lauantai 27. joulukuuta 2014

Joulun kirjalahjat

Sain tänä jouluna peräti kolme kirjalahjaa, kun yleensä saan vain yhden tai en välttämättä sitäkään. Yksi kirja tuli Raisalta kirjabloggaajien lahjaringin myötä, kaksi muuta sain vanhemmiltani. Vanhempieni lahjat olivat täsmähankintoja eli toiveideni pohjalta ostetut, Raisalta saatu kirja sen sijaan oli yllätys.

Alimmainen kirja Johan Harstadin Buzz Aldrin - Taviksena olemisen taito oli Raisan valinta minulle. Täytyy sanoa, että kirja ei ainakaan takakansitekstin perusteella mene ihan minun kirjamakuuni, mutta ainahan on hyvä antaa mahdollisuus uusille tuttavuuksille ja astua oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Kiitos! :)
 
Maria Turtchaninoffin Maresi - Punaisen luostarin kronikoita oli toinen vanhempieni hankkimista kirjalahjoista. Olen pitänyt kovasti Anu Holopaisen luomasta, historialla maustetusta Syysmaa-fantasiasarjasta, joten uskon, että Turtchaninoffin Maresi tekee myös vaikutuksen.
 
Veera Salmen Kaikki kevään merkit oli sitten se toinen vanhempieni antamista kirjalahjoista. Bongasin kyseisen kirjan jokin aika sitten jostakin blogista ja ajattelin, että tässä voisi olla mielenkiintoinen teos. Olen sitä jo hieman ehtinyt aloittaakin, ja kyllä, mielenkiintoiselta vaikuttaa!

Näistä tulee sitten arvioita aikanaan. Lukemisiin. :)

4 kommenttia:

 1. Hei, minäkin sain Maresin! Se on tosi kaunis kirja. :)

  VastaaPoista
 2. Minulla on tuo Veera Salmen Kaikki kevään merkit. En ole ehtinyt lukea sitä. Vaikuttaa kiinnostavalle. Maresi on hyvä.

  VastaaPoista
 3. Maresin kansikuva on todella kaunis.
  Itse sain Tuula Karjalaisen Tove Janssonista kirjoittaman elämänkerran, jota toivoin mieheltä lahjaksi. Joka paikka pursuilee kirjoista, joten luen kirjaston kirjoja :)

  VastaaPoista
 4. Maresi on kyllä todellakin kauniin näköinen kirja, sellainen, joka houkuttelee lukemaan. Maresi on varmasti ollut myös yksi joulun kassamagneeteista. :) Mukava kuulla, että kirja on hyvä!

  VastaaPoista

Kommenttien sanavahvistus on käytössä roskapostin välttämiseksi.