tiistai 6. tammikuuta 2015

6 kirjaa omasta hyllystä...

vuoden 2015 aikana!

Muutama bloggaajakollega on viime päivien aikana esitellyt listoja niistä oman hyllyn kirjoista, jotka he pyrkivät lukemaan tämän vuoden aikana. Oman hyllyn kirjat ovat itselleni jonkin sortin ikuisuusprojekti, joten päätin minäkin tehdä oman listani. En kyllä uskalla edes yrittää saada luettua 10 kirjaa omasta hyllystä eikä minulla lukemattomia siellä hirvittävän montaa majailekaan, joten listaan 6 sellaista omaa kirjaa, jotka haluaisin saada luettua.

 1. Linda Olsson: Kaikki hyvä sinussa. Kiinnostavan oloinen kirja ja Olssonin Laulaisin sinulle lempeitä lauluja teki minuun vaikutuksen keväällä 2012.
 2. Camilla Läckberg: Merenneito. Kehuja olen Läckbergin kirjoista kuullut ja muutenkin dekkaritietämystä pitäisi hieman kasvattaa. Eikä olisi pahitteeksi löytää sellaista mukavaa dekkarisarjaa, jota voisi vähitellen lueskella eteenpäin.
 3. Kishwar Desai: Postimyyntilapset. Voitin tämän joskus jostain blogiarvonnasta, mutta en ole vielä lukenut.
 4. Anni Kytömäki: Kultarinta. Kovasti kehuttu kirja, jonka olen saanut pyytämättömänä a-kappaleena heti tuoreeltaan. Vaan kun ei ne paksut kirjat ole ihan minun juttuni noin lähtökohtaisesti. Tämä voisi kuitenkin olla ja ainakin kiinnostus olisi kohdillaan.
 5. Jyrki Vainonen: Swiftin ovella. Alennusmyyntilöytö parin vuoden takaa. Kirjassa on ilmeisesti aikamatkustusteemaa, joka yleensä kiinnostaa, jos vain siirrytään ajassa taaksepäin.
 6. Maria Turtschaninoff: Maresi. Joululahjakirja, jonka ehdottomasti haluan lukea ja pian. Tämä helpottakoon urakkaani edes hieman.

Jos yhden näistä lukisi aina kahden kuukauden aikajaksolla, niin tämä voisi olla vielä ihan realistinen ajatus. Vaan katsotaan kuinka käy, ainakin olen päättänyt olla varailematta mitään kirjastosta ihan hetkeen.

6 kommenttia:

 1. Minä tein tällaisen listan vuosi sitten ja puolet sain luettua (koska hah, unohdin mokoman listan melkein heti sen tehtyäni...). Mutta oli hauska huomata silti lukeneensa niinkin paljon oman hyllyn kirjoja vuoden aikana. Tämäkin vuosi menee varmaan pitkälti oman hyllyn kirjojen parissa ja siellä on paljon sellaisia herkkuja, joita en malttaisi odottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa sinun blogisi taisikin olla se, josta ensimmäisenä tämänkaltaisen listan bongasin! :) Mun täytyy varmaan laittaa jollekki paperilapulle tää lista ylös, jotta oikeasti tulee näitä luettua. Se on vaan just se, että kirjaston kirjat on pakko lukea ensin, jos niissä on varauksia tai uusintarajat paukkuu. Onneksi omassa hyllyssä ei ihan hirveän montaa lukematonta näiden listattujen lisäksi ole. :)

   Toivottavasti pääset odottelemiesi kirjojen pariin pian! :-)

   Poista
 2. Merenneito ja Kultarinta odottaa myös minulla lukemista, mutta sellaisenkin huiman säännön itselleni keksin, ettei saisi olla kuin yksi paksu kirja kesken tai muuten tuntuu ettei lukeminen edisty sitten ollenkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan pätevältä säännöltä vaikuttaa, omalla kohdallani se ainakin on tuiki tarpeen, vaikka en yleensä edes paksuja kirjoja lue. :D Nytkin on ollut Orasen Aurora kesken vaikka kuinka kauan enkä tunnu etenevän siinä sitten millään, vaikka kuinka lukisin. Huoh! :-D

   Poista
 3. Minultakin löytyy omasta hyllystäni vaikka kuinka monta kirjaa, jotka odottavat sitä aikaa, "kun on kunnolla aikaa lukea". (Eli ei ehkä ikinä...) Noista sinun lukemattomistasi minä olen lukenut Merenneidon ja Maresin. Molemmat olivat hyviä omalla tavallaan. Maresin saa luettua nopeasti lähes yhdeltä istumalta! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo, tuo "eli ei ehkä ikinä" on itelläkin aika todennäköinen vaihtoehto oman hyllyn kirjoille. :D Joitakin kirjoja hyllyssäni on sellaisia, joita en edes koskaan aio lukea, vaan ne ovat sinne ilmestyneet ja ne on tarkoitus laittaa eteenpäin. :) Mutta Maresin aion lukea varmaan tältä listalta ekana!

   Poista

Kommenttien sanavahvistus on käytössä roskapostin välttämiseksi.