lauantai 22. joulukuuta 2012

Lukemattomat kirjailijat -haaste

Riina Riinan kirjapinot -blogista laittoi ilmoille mielenkiintoisen haasteen Lukemattomat kirjailijat. Itselläni on mielessä aika paljon kirjailijoita, joihin pitäisi joskus tutustua: tässäpä on siis tulevalle kirjastonhoitajalle hyvä syy laajentaa repertuaaria. Aikaa haasteen suorittamiseen on koko vuosi 2013. Lisätietoa löydät Riinan blogista, klik!

Riina kirjoittaa aikovansa lukea 12 teosta, mutta kuusikin riittää. Aion kuitenkin pyrkiä samaan kuin haasteen äitikin, sillä haluan haasteen inspiroimana todella tutustua uusiin kirjailijoihin. Tunnen oikeastaan melko heikosti ulkomaisia kirjailijoita, jos verrataan kotimaisiin kirjailijoihin, joten yritän valita ainakin puolet luettavista ulkomailta. Melko varmasti myös hyödynnän TBR100 -listaani, jolla onkin suhteellisen paljon aikaisemmin lukemattomia kirjailijoita. Jos jollakulla on mielessä jokin kirjailija, johon kannattaisi ehdottomasti tutustua, niin vinkatkaa ihmeessä. :)

Ps. aion ottaa ensi vuonna osaa myös Seitsemän sarja -sarjishaasteeseen. Lisätietoa siitä löytyy Järjellä ja tunteella -blogista, naps!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien sanavahvistus on käytössä roskapostin välttämiseksi.