sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Tammikuun luetut

Tammikuu on takana ja lukukuuna se tuntui melko verkkaiselta. Lähdin uuteen vuoteen muutenkin intoa täynnä, mutta tuntuu, että olen kokenut jonkinsorttisia käynnistymisvaikeuksia. Ehkä se johtuu siitäkin, että ensin flunssa teetteli tuloaan viikon verran ja nyt se on ollut viikon meneillään, joten ajatuksenjuoksu ei ole ollut ihan kirkkainta mahdollista koko ajan. Kirkkaimmat hetkeni olen käyttänyt töissä hyödyksi, sillä tällä tietoa minulla on töitä enää kuukauden verran jäljellä ja kertyneet lomatkin pitää ehtiä pitämään, joten hommia piisaa. Elän jännittäviä aikoja, kun odotan mitä tuleman pitää työrintamalla. Samalla tuntuu ihan hassulta, sillä vuosi  on mennyt todella nopeaa ja tuntuu, että ihan vastahan aloitin nykyisessä työssäni.

Tammikuussa fiilisten ihania lumisia puita ja ostin ensimmäisen tulppaanikimpun. Vaikka vesisade jo onkin ehtinyt pilaamaan kauniina näyttäytyneen talvisen luonnon ja uusi lumi on yrittänyt paikata jäljet, on tammikuu kyllä todistanut miten kaunis talvi voi olla. Samaa fiilistelin myös lukiessani Suvi Teräsniskan talvenvietosta kertovaa kirjaa. Kuun vaihteessa katseeni on kuitenkin vähitellen alkanut kääntyä kohti kevättä ja pitenevät päivät ovat tuoneet uutta energiaa flunssankin keskelle.

Tammikuussa osallistuin jo perinteeksi muodostuneeseen kirjabloggaajien klassikkohaasteeseen, johon valitsin luettavakseni Myrskyluoto-sarjan avauksen Tie Myrskyluodolle. En ole tehnyt mitään erityisiä lukusuunnitelmia, mutta haastepostauksessani jo kerroinkin aikovani lukea koko Myrskyluoto-sarjan nyt kevään aikana. Muutoin aion jatkaa samalla fiilispohjaisella lukemisella kuin tammikuussakin, jolloin luin:

Kyösti von Persiö: Kyösti - Asioita elämästä 
Inka Nousiainen ja Suvi Teräsniska: Suvin talvi 
Anni Blomqvist: Tie Myrskyluodolle 

Helmikuussa olen nyt ehtinyt lukemaan yhden kirjan, josta ajattelin kirjoittaa lyhyesti jo lähipäivinä. Palaillaan taas! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien sanavahvistus on käytössä roskapostin välttämiseksi.