torstai 8. marraskuuta 2018

Lokakuun luetut

Marraskuu menee jo pitkällä enkä ole vieläkään kirjoittanut lokakuun luetuista. Syytän tästä Vikingsien 5. kauden alkupuoliskoa, jonka sain lainaan kirjastosta ja jonka parissa vietin muutaman illan. Olen kyllä lukenutkin niin lukupiirikirjaa kuin mitä muutakin, ja äänikirjaakin olen kuunnellut. Ja viettänyt Halloweenia ja nähnyt kavereita. Ja tehnyt kaikkea muuta paitsi blogannut. Mutta nyt olen täällä taas ja pari kirjaa odottaa jo pääsyä tänne blogin puolelle.

Lokakuussa luin peräti seitsemän kirjaa ja siihen joukkoon mahtuu kyllä hyvin mieleenpainuvia teoksia. Jokaisesta lukemastani kirjasta myös pidin, mikä onkin erityisen merkittävää lokakuun kirjasaldossa. Hienoimpia elämyksiä olivat Pintti, Katrina ja Punainen osoitekirja. Tässä vielä koko lista:

Rosie Walsh: Hän lupasi soittaa
Tommi Kinnunen: Pintti
Sally Salminen: Katrina 
Martin Widmark: Ruusun salaisuus
Sofia Lundberg: Punainen osoitekirja
Aki Ollikainen: Pastoraali

Lokakuu oli kiva ja syksyn pimeäksi ajaksi myös yllättävän pirteä. Joulufiilistelynkin olen jo varovaisesti aloittanut, mutta ennustan, että suurella voimat alkavat jyllätä lähiaikoina. Viime vuoteen nähden olen kyllä myöhässä aikataulusta sen suhteen, mutta ehtiihän tässä. Marraskuusta on kyllä tulossa vilkkaampi ja kalenterissa on enemmän merkintöjä kuin lokakuussa, mutta toivottavasti ehdin myös lukemaan hyviä kirjoja ja joulufiilistelemään. Palaillaan pian jo luettujen kanssa!

2 kommenttia:

 1. En ole siis ainoa, joka on aloittanut varovasti joulufiilistelyn. :D

  Olen lukenut Pintin, Hän lupasi soittaa sekä Punaisen osoitekirjan. Komppaan kyllä siinä että Punainen osoitekirja on hieno elämys. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä aloitin tänään joululaulujen kuuntelun opiskelun lomassa, ja juuri pistin levyn pyörimään toistamiseen. Kyllä nyt on jo ihan sopiva aika aloittaa, ei jouluun ole enää montaa viikkoa. :D

   Itse yllätyin hieman, kun Pintti ei päässyt Finlandia-ehdokkaaksi. Olisin ihan odottanut sitä. Punainen osoitekirja on tosiaan hieno elämys!

   Poista

Kommenttien sanavahvistus on käytössä roskapostin välttämiseksi.