maanantai 24. kesäkuuta 2019

Kaverin puolesta kyselen

Anna Karhunen ja Tiia Rantanen: Kaverin puolesta kyselen
135 s., Kosmos 2018 
kansi: Saara Helkala
perustuu Ylen samannimiseen podcastiin
 
Bongasin hiljattain Instagramissa esittelyn Anna Karhusen ja Tiia Rantasen teoksesta Kaverin puolesta kyselen. Kirja perustuu Ylen samannimiseen podcastiin, jota tosin en ole kuunnellut, mutta jonka olemassaolosta olen tiennyt. Näihin kansiin on koottu teemoittain parhaita paloja hauskoista ja noloista jutuista, joita on kohdalle - tai siis kaverin kohdalle - sattunut.
 
Jos haluaa lukea kevyen, nopealukuisen ja viihdyttävän kirjan, se on tässä. Näiden kansien sisään mahtuu tarinoita niin treffeiltä, reissuilta kuin työpaikaltakin. Yhteistä kaikille on, että niissä on jotain koomista tai noloa tai parhaassa tapauksessa molempia. Moni juttu on ihan uskomatonkin. Todellako jollekin on käynyt näin vai onko tämä vain jotain legendaa?
 
Tätä kirjaa voi yhtä hyvin lukea pienissä paloissa tai kerralla ahmien. Mitään suurta muistijälkeä tästä ei jää, mutta ei kaikesta tarvitsekaan, sillä myös "pelkkä" rentoutuminen ja viihdearvo ovat tärkeitä asioita.

4 kommenttia:

 1. Tämä kirja vaikuttaa hauskalta ja on kiinnostanut minuakin. En ole tähän päivään mennessä kuunnellut yhtä ainutta podcastia - en tiedä pitäisikö sitä hävetä, mutta olen todella huono kuuntelemaan yhtään mitään, mieluummin luen! :) Mutta Instagramissa olen seurannut tuota Kaverin puolesta kyselen -tiliä ja todennut, että tämä kirja pitää joskus vielä lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään ole kuunnellut mitään podcastia koskaan! :D Mutta tekisi mieli kokeilla, sillä äänikirjoja kuitenkin kuuntelen mieluusti. Tästä voisi ehkä aloittaa. En olekaan muuten tajunnut, että varmaan ovat myös Instassa tämän podcastin tiimoilta!

   Poista
 2. Kuuntelin tämän äänikirjana, toimi todella hyvin – varmaan juuri siksi, että on alunperin podcast. Hulvattomia juttuja, myötähäpeää, empatiaa, just hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äänikirjana olisi kyllä varmasti ollut mainio!

   Poista

Kommenttien sanavahvistus on käytössä roskapostin välttämiseksi.