tiistai 1. joulukuuta 2015

Marraskuun luetut

Joulukuu on koittanut ja voi että miten olenkaan ollut joulufiiliksissä jo pidemmän aikaa. Keittiöön piti saada uusi jouluinen kappa, jouluvalot laitoin ikkunoihin jo pari-kolme viikkoa sitten ja väsäsinpä lanttulaatikkoakin pakastimeen joulua odottamaan, vaikka en edes lanttulaatikkoa syö. Ja kun vielä saatiin lunta, niin johan olin onnellinen! Lumi tosin on jo sulanut, mutta haluan edelleen uskoa valkeaan jouluun. :)

Lokakuussa luin hurjan määrän kirjoja ja tiesin jo silloin, että mitään vastaavaa on turha odotella marraskuulta (tai oikeastaan miltään muultakaan kuukaudelta esimerkiksi seuraavaan pariin vuoteen).  Ehdin kuitenkin lukea seitsemän kirjaa, joten tavallisissa määrissä pysyttiin, vaikka intoilinkin joulusta ja vietin iltojani muun muassa jouluelokuvia katsomalla...

Marraskuussa luin:
Leena Lehtolainen: Ensimmäinen murhani (äänikirja)
Saara Turunen: Rakkaudenhirviö
Ilkka Raitasuo ja Terhi Siltala: Kellokosken prinsessa
Veera Vaahtera: Onnellisesti eksyksissä
Sakari Topelius & Kirsti Mäkinen: Topeliuksen joulu - Satuja ja runoja

Kuten jo taisin lokakuun luettuja listatessani todeta, olen nyt varauslakossa eli kiellän itseäni tekemästä uusia varauksia kirjastoon. Joulukuussa toivoisin, että ehtisin keskittyä jo lainassa oleviin ja oman hyllyni kirjoihin. Minullahan oli vakaana aikomuksena lukea tänä vuonna 6 oman hyllyn kirjaa, ja olen vasta puolessa välissä tavoitteestani. Hups... :-D Mutta ei stressiä, joulu saa tulla ja kirjat valitsen edelleen fiiliksen mukaan. :)

Hyvää joulukuuta kaikille! Kannattaa pysyä valppaana, sillä joulukuun lopussa Kirjakaapin avain täyttää jo 4 vuotta ja sitä juhlistetaan tuttuun tapaan arvonnan merkeissä. :) 

4 kommenttia:

 1. Lanttulaatikkosi sai minut nauramaan :D Itse en ole tehnyt oikein mitään joulun eteen. Enkä ole vielä kertaakaan nähnyt lunta tänä syystalvena... Mutta onhan tässä vielä aikaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo aika moni on hymähdellyt jouluinnostukselleni ja lanttulaatikolleni. :D Eilen leivoin pipareita ja kuuntelin joululauluja, ja oli ihanaa kun ulkona satoi lunta. Se tosin suli saman tien pois, mutta oli ihana joulufiilis. :)

   Poista
 2. Kudottujen kujien kaupunki on kirjaston varauksessa jo kuljetusvaiheessa, joten varmaan pääsen siihen pian käsiksi. En malta odottaa. :)

  Haastoin sinut Älyttömät joululahjat -haasteeseen.
  http://todellavaiheessa.blogspot.fi/2015/12/haastetta-kerrakseen-alyttomat.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, toivottavasti Kudottujen kujien kaupunki täyttää odotuksesi. :)

   Kiitos haasteesta, täytyy oikein pistää mietintämyssy päähän sitä ajatellen. :D

   Poista

Kommenttien sanavahvistus on käytössä roskapostin välttämiseksi.