perjantai 28. joulukuuta 2018

Blogisynttärit ja uusia tuulia!

Taas on vuosi blogin osalta tullut täyteen ja tänään Kirjakaapin avain viettää 7-vuotissynttäreitään. Huisia! Bloggaaminen on ollut läpi vuosien minulle rakas harrastus, johon olen yrittänyt löytää aikaa välillä tiivistahtisestakin arjesta. Jatkamaan minut saa paitsi se, että saan lukukokemuksistani enemmän irti kirjoittamalla niitä auki, myös se, että saan kuulua blogiyhteisöön. Suuri kiitos myös kaikille teille blogini lukijoille! Vaikka kommentteja ei aina niin tulisikaan, niin tilastoista näen, että kyllä teitä on. :)

Synttärit eivät vaikuta ainakaan vielä aiheuttaneen seitsenvuotiskriisiä, mutta uudet tuulet puhaltavat kyllä. Olen jo jonkin aikaa ajatellut tekeväni blogilleni oman tilin facebookiin tai instaan, joten nyt synttärien kunniaksi toteutin aikeeni. Vaikka insta on minulle tuttu vain työni kautta, päädyin tekemään Kirjakaapin avaimelle oman instatilin. Jos haluat, voit seurata blogiani nyt myös siellä nimellä kirjakaapinavainblogi. Ja jos sinulla on jokin kirjallisuusaiheinen instatili, niin vinkkaa ihmeessä vaikka täällä kommenttikenttään tai klikkaa itsesi seuraajakseni instassa, niin löydän sinut sitä kautta. 

Uudesta instatilistä huolimatta pääasia on edelleen tämä blogi. Instan kautta pystyn kuitenkin jakamaan eri tavalla juttuja mm. siitä mitä kulloinkin luen, mitä on ehkä jäänyt kesken ja niin edelleen. Instassa raapaistaan pintaa, tarkemmin kirjoja käsitellään täällä. Odotan innolla myös sitä, että insta ehkä mahdollistaa eri tavalla someaktiivisuuden ja kirjallisuuskeskustelun. Aika näyttää käykö niin, mutta ainakin tällä hetkellä tuntuu, että intoa blogin parissa tekemiseen kyllä on vaikka millä mitalla! Vielä instatilini on kovin tyhjä, mutta ensimmäisen varsinaisen päivitykseni teen sinne pian.
 
Virtuaaliset "kakkukaakaot" synttäreiden kunniaksi, kuva tosin jo helmikuulta!

Palaillaan taas pian sekä täällä että instassa!

6 kommenttia:

 1. Onnea 7-vuotiaalla ja hyvää blogi-ja insta-päivitysintoa jatkossakin!

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea 7-vuotiaalle blogillesi. Siitä on hyvä jatkaa. Kiva kun olet perustanut instatilin, tavataan sitten myös siellä. Mukavia vuoden viimeisiä päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukavia vuoden viimeisiä päiviä myös sinulle :)

   Poista

Kommenttien sanavahvistus on käytössä roskapostin välttämiseksi.